Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés időpontjában pontosak voltak, de előfordulhat, hogy mára már nem aktuálisak, nem felelnek meg a hatályos törvényeknek, jogszabályoknak.

Engedje meg, hogy köszöntsem a honlapomon! Regisztrált mérlegképes könyvelőként próbálok segíteni ügyfeleimnek eligazodni az üzleti, vállalkozói világban. Több mint egy évtizede dolgozok pénzügyi, számviteli területen, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, amit a mindennapi munkám során hasznosítani tudok. Jelenleg Veszprémben élek és dolgozok, de ügyfeleim szinte Magyarország összes megyéjéből vannak. A mai, modern világban a távolság már nem akadály, online szinte minden elintézhető. Munkám nagy részét felhő alapú szolgáltatásokban végzem, ezért a tevékenységem nem helyhez kötött. Ha további információkat szeretne megtudni rólam, akkor olvassa el a bemutatkozás oldalt.

Weboldalam megtervezésénél igyekeztem az egyszerű, letisztult, de mégsem unalmas megjelenést elérni. A weblapon rengeteg hasznos információt, cikket, figyelemfelhívást talál, ezenkívül részletes leírást a szolgáltatásaimról, amik az alábbiak:

Ügyfeleim számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehetnek a honlapomon. A dokumentumtárban biztosítok számukra néhány, a mindennapi életben elengedhetetlen iratmintát, valamint hasznos linkeket is. Továbbá lehetőségük van a kötelező adatok megadása után arra, hogy a bejelenteni kívánt dolgozóik adatait az oldalon található űrlap segítségével küldjék meg részemre.

Amennyiben még nem ügyfelem és érdeklődik valamelyik szolgáltatásom iránt, akkor böngéssze át az árlistámat, vagy kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot. További kérdés esetén kérem vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.