Szolgáltatások

Kezdőlap / Szolgáltatások
Könyvelés

Egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, adóbevallások és beszámolók elkészítését vállalom. Igény szerint statisztikai és egyéb kimutatásokat is készítek, valamint képviselem az adózót a különböző hivatalok előtt.

Bérszámfejtés

Vállalkozások teljes körű bérügyintézésével és járulékbevallásával is foglalkozok. Bérszámfejtési szolgáltatások között szerepel többek között a letiltások kezelése, valamint a cafeteria rendszer kialakítása is.

Cégszerviz

Cégalapítással és cégmódosítási eljárásokkal kapcsolatos teljes körű tanácsadás és ügyintézés. Átalakulás és társasági formaváltás lebonyolításával is kereshet bátran.

Hitel- és pályázati tanácsadás

Segítséget nyújtok a legmegfelelőbb pályázat kiválasztásában és előkészítésében, annak teljes gazdasági, pénzügyi részének kidolgozásában. Hiteltanácsadás során sorra vesszük a lehetőségeit, majd a megfelelő lehetőség kiválasztása után elkészítem a hitelkérelemhez kapcsolatos dokumentációt.

Szabályzatok készítése

A számviteli törvény rendelkezik arról, hogy mely gazdálkodóknak milyen kötelezően elkészítendő szabályzatai vannak. Kipróbált, “NAV-álló” szabályzatok készítését vállalom rövid határidővel.

Üzletviteli tanácsadás

Gazdasági tanulmányaim és a munkám során szerzett tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy az Ön vállalkozásának mindig megtaláljuk a helyes utat, képes legyen cége a fejlődésre.