Napjainkban szinte bárki alapíthat céget. A cégalapítás számos buktatót rejt magában, éppen ezért nem egyszerű feladat, érdemes szakemberekkel konzultálni előtte. Ha Ön vállalkozását most indítja, vagy új céget szeretne alapítani, akkor jó helyen jár, ebben is tudunk segítséget nyújtani. Tájékoztatjuk a törvényi szabályozásokról, a felmerülő költségekről, megtervezzük a hosszú távú fennmaradás feltételeit. Az adóhivatal kiemelten figyel a cégalapításra, ezért érdemes körültekintően eljárni. Mivel bizonyos információk nem tudása nem mentesít senkit a felelősség alól, ezért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk még ma!

Természetesen akkor is állunk rendelkezésére, ha a cége adatain, tevékenységi körén, stb. kell módosítani. Állandó partnereinkre (ügyvéd, könyvvizsgáló) számíthat a cégbejegyzés vagy módosítás szakszerű és gyors elintézésében.
A cégalapítást szinte elvégezzük Ön helyett. A társasági szerződés megírásától kezdve, az a Cégbírósághoz történő bejelentkezésen át, egészen a különböző szervezetekhez történő bejelentkezésekig mindenben számíthat ránk. Rövid határidővel, pontosan dolgozunk.

Cégalapítás

Manapság sokan vágnak bele valamilyen vállalkozásba, nagy számban jönnek létre vállalkozások. Az igények kiszolgálása érdekében rengeteg iroda alakult a növekvő piac kiszolgálására. A nagyüzemi cégalapítás azonban olyan veszélyeket rejt, amelyekkel csak az találkozik, aki valóban komolyan gondolja a vállalkozás létrehozását, erre teszi fel önmaga és családja egzisztenciáját. Szolgáltatásunk nekik szól.

A cégalapítás során a szükséges információk biztosításán és a rugalmas ügymeneten túl olyan értékes információkkal látjuk el ügyfeleinket, amelyek birtokában a jövőben olyan rejtett csapdákat kerülhetnek el, amelyek veszélyt jelentenek a vállalkozás anyagi biztonságára, törvényes működésére nézve.

Cégalapítás menete

 1. 1

  Konzultáció

  Első lépésben az Ön terveit, céljait beszéljük át, hogy megtaláljuk a megfelelő cégformát és adózási módokat. Több variációt is felvázolunk, melyekből együttes döntés alapján választjuk ki a megfelelőt.

 2. 2

  Adatok felvétele

  Ebben a fázisban kell megadni az alapítandó cég és az alapító(k) adatait. A szükséges adatok a következők: cég neve (legalább 3 különböző név, a konzultáción kifejtem, hogy miért), cégforma, cég székhelye és e-mail címe, a tagok neve, azonosító adataik, valamint a vagyoni hozzájárulásuk, a jegyzett tőkéjének összege, a vezető tisztségviselők neve, az áfakör megjelölése, adózási mód választása és a tevékenységi körök megadása.

 3. 3

  Cégiratok elkészítése

  Ügyvéd által készített cégiratok (szükség esetén székhelynyilatkozat is), cégiratok benyújtása, cégbejegyzés. 2017. március 16-tól a cégalapítás illetékmentes (kivéve Zrt.), csak az ügyvédi munkadíjat kell fizetni.

Cégmódosítás

A legtöbb cég fennállása során elérkezik az a pillanat, amikor valamilyen céges adat módosítása esedékes. Olykor a tulajdonosok döntése, máskor a jogszabályi környezet teszi szükségessé a változtatást. Legyen szó a tagok személyében bekövetkező változásról, a cég képviselőjének cseréjéről, székhely- vagy telephelyváltozásról, névváltozásról, a tevékenységi kör módosulásáról vagy akár tőkeemelésről, állunk rendelkezésére!

Az eljárások sokfélesége odafigyelést és pontosságot igényel. Nincs két teljesen egyforma eset. Minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk az eljárást.
A társasági szerződés módosítására azonnal szükség van az alábbi esetekben:

 • üzletrész átruházása,
 • vezető tisztségviselő változása,
 • bel- és/vagy kültag cseréje,
 • székhely-, telephely-, fióktelephely változás.

Az átalakulás, társasági formaváltás is szükséges eleme egy cég életciklusának. Olykor szükség lehet átalakulásra, létrejöhet egyesülés vagy szétválás. Mindezek szakszerű segítséget igényelnek. Hogy ne érje meglepetés, bízza ránk a kivitelezést! Elégedett ügyfeleink köre egyre nő, bízhat bennünk.