Miért minket válasszanak?

Miért lehet fontos egy megbízható könyvelő alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Accuratus Könyvelés Kft. segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatjuk a lehetőségekről, naprakész információkkal látjuk el, felhívjuk a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban a mi ügyfeleink számára ez nem akadály. Megszervezzük a folyamatait, optimalizáljuk a költségeit, valamint figyelmeztetjük a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis minden hivatalos ügyet elintézünk. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és levegyük a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét.

2016-ban szereztem közgazdász diplomámat pénzügy és számvitel szakon a veszprémi Pannon Egyetemen. Ezt követően könyvelőként helyezkedtem el, Budapesten, illetve több veszprémi cégnél is gyarapíthattam tudásomat és tapasztalataimat. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel is rendelkezem, az általa megszerzett tudást pedig évről évre igyekszem fejleszteni szakmai továbbképzések útján. Az Accuratus Könyveléssel célunk, hogy minden vállalkozó és vállalkozás mellett társként tudjunk szolgálni a mindennapok pénzügyi, számviteli kérdéseiben, ezzel is növelve az adott cég sikerességét. Huszonötmillió forintig terjedő szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, ezzel is védve ügyfeleinket.

Immár több mint 10 éve dolgozok a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán. A Pannon Egyetemen szereztem diplomát pénzügyi és számviteli szakon, majd megszereztem a mérlegképes könyvelői végzettséget is. 2012 óta szerepelek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált mérlegképes könyvelői nyilvántartásában, ami ITT érhető el. 2019-ben megszereztem a könyvvizsgáló-asszisztensi képesítést, így még jobban ki tudom szolgálni ügyfeleim igényeit, valamint szélesebb látókörre és nagyobb szakmai tudásra tettem szert, amit a mindennapi munkám során kamatoztathatok. Ezen kívül évente többször is szakmai továbbképzéseken veszek részt, online előadásokat nézek meg, hogy naprakészen tudjam tartani a törvényi és egyéb jogszabályi ismereteimet.